Food Catering

Binnenkort een feestje maar nog geen food catering?

Bij The Chef Is Cooking At Home bent u bij het juiste adres.

Of het nu gaat om een hapjes buffet, een aangekleed saladebuffet uitgebreid met warme gerechten, koud-warmbuffet, tapasbuffet, borrelplanken of een BBQ van de Smoker de kwaliteit van het product staat voor ons voorop en ten alle tijden vers bereid.

Ook de food catering wordt geheel samengesteld naar de wensen van de gast, de catering vind plaats bij de gast thuis of op locatie.

Nieuw in ons assortiment is het Weckpottenbuffet en het bestaat uit het presenteren van een 15 tal smaken in weckpotten zoals:, rillette,  houmous, zalmsalade, geitenkaasspread, mediterrane worstsoorten, diverse soorten kaas, paddenstoelen spread, rillette van makreel, bloemkoolcurry, pesto, kruidenboter, spek-uien spread, aardappelsalade, mousse van kip.          

Het geheel omlijst met 6 soortenbrood en uit te breiden met warme gerechten of een heuse BBQ smoker met grote stukken vlees.

De foodcatering gaat vanaf 15 personen en de prijs ervan is afhankelijk van de keuze van de gast en om een indicatie moet u rekenen tussen de €17,50 en €30 p.p. ook weer afhankelijk van de keuze van de gast. Foodcatering is ook voor kleinere groepen mogelijk maar dan  wordt er een kleine toeslag berekend 

Voor informatie neem gerust contact op met The Chef Is Cooking At Home

info@thechefiscookingathome.nl of via het contact formulier op de website