Home Cooking

Uit eten ja dat lijkt me leuk maar waar?

Wat denkt u er van om in uw eigen huis gast te zijn, een avond culinair genieten in privé sfeer met een seizoensgebonden diner aan huis of op een door u gekozen locatie., samen met het gezelschap waar u lekker mee wilt tafelen zonder dat u hinder heeft van andere gasten.
Met een professionele kok in uw eigen keuken kan dit….

                

Hoe gaat dit in zijn werk, we komen bij u thuis of via mail om uw wensen te bespreken, het aantal gasten de datum en dingen die u graag zou eten of juist niet komen hier aan bod. een deel van de voorbereiding word vooraf gedaan zo ook de inkoop en na afloop is de keuken weer spic en span alsof er niks gebeurt is. Maar zeker een ervaring om nooit meer te vergeten.
En we gaan natuurlijk werken volgens de huidig geldende richtlijnen

               

Altijd al eens een restaurant ervaring aan huis gewild? Dat kan heel gemakkelijk want ik kom aan huis en leg jullie helemaal culinair in de watten.

4 gangen seizoensmenu €45 p.p.
5 gangen seizoensmenu €55 p.p.
6 gangen seizoensmenu €65 p.p.                                                                                       7 gangen seizoensmenu €75 p.p.

Vanaf 10 personen (voor kleinere groepen rekenen we een toeslag)

                  

De invulling kan bijvoorbeeld bestaan uit een land- of streekthema, dan wel een huwelijksdiner in een hedendaagse uitvoering. Maar een verrassingsdiner waar u enkel in aangeeft wat u en uw gasten niet óf juist wel lekker vinden bestaat natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Natuurlijk houdt The Chef Is Cooking At Home ook rekening met diëten en seizoensgebonden producten en grondstoffen.

Doordat Johan zijn ervaring en kennis op culinair vlak met u deelt, bezorgd hij u en uw gasten een onvergetelijke middag of avond waar u lang over terug zal denken.

Dit zijn enkele voorbeelden en er zijn talloze mogelijkheden, dus schroom niet om via het contactformulier informatie aan te vragen voor uw persoonlijk diner.