Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
1 + 2=

(44)
1 2 3 4 5
<
(4) MTC de Windvangers
do, 8 april 2010 18:15:03 +0000
url 

Beste Johan,

Super bedankt voor je goede zorgen en het over heerlijke eten wat je voor ons verzorgt hebt tijdens onze openingsavond van het tourseizoen 2010 van MTC de Windvangers! We hebben er met zn allen van genoten!

Hopelijk tot ziens tijdens een van onze ritten of clubavonden!

Groetjes Marieke van Weerdhuizen
namens MTC de Windvangers

(3) Gooische vrouwen
za, 23 januari 2010 20:24:50 +0000

Hallo,

In september hebben wij genoten van de speciale kookworkshop die we met jou hebben gehouden. Het was zo leuk dat jij je workshop aangepast had aan ons thema Gooische Vrouwen!!! Super!!! jij zorgde voor alles( servies , recepten etenswaren, OVEN ENZ ENZ) zelfs voor de afwas!10 Gooische vrouwen die allemaal van één kok een taak kregen zodat we uiteindelijk een 4 gangen diner op tafel hadden. En het eten was nog heerlijk ook.
Kortom een aanrader voor iedereen!!

(2) Carla van der Hoop
di, 19 januari 2010 13:55:01 +0000

Hallo chef,

Wat een genot was dat die Eerste Kerstdag. Zelf bijna niets doen behalve de tafel dekken en de drank te verzorgen. Jij hebt een prima 6-gangen diner verzorgd; Van voorafje tot aan het toetje perfect geregeld. De gerechten waren "Nederlands" maar toch apart en heerlijk! Er zat voldoende tijd tussen de gerechten door om iets anders te kunnen doen. Zo zaten wij ongemerkt toch ruim 4 uur aan tafel. Nogmaals onze hartelijke dank!(1) Piet en anja
zo, 10 januari 2010 10:55:09 +0000

Hallo Johan,

Wij willen je nog bedanken voor warm en koud buffet welke je uitsteken en zeer lekker hebt verzorgd op de 40ste verjaardag van Anja.
Wij hadden ons huis vol en we hadden meer genodigden dan op een gewone verjaardag
Het is echt een aanrader als je voor een betaalbare prijs zelf geen omkijken hebt voor het verzorgen van alle hapjes en warm - koudbuffet .

Een ieder vond het eten lekker en goed verzorgd.
Het was voor ons een geslaagde dag en zeker voor ons meer dan een gewone verjaardag.

Bedankt Piet en Anja

<

Geef een reactie