Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
4 + 4=

(45)
1 2 3 4 5
>
(45) Fam. Scheper
di, 3 november 2020 11:16:50 +0000
url 

Lekker eten, bereid door een echte chef en gewoon bij je thuis:

Afgelopen zaterdag, 31 oktober 2020, werden wij als verrassing getrakteerd op een lekkere maaltijd van The Chef is Cooking at Home. Chef Johan had allerlei lekkere gerechten samengesteld en bij ons aan huis bezorgd.

Het was erg lekker en zeker het aanbevelen waard.

Voor een foto van al die lekkernijen zie : https://www.facebook.com/erik.scheper.71/posts/193807405555904(44) Fam. Westerink
zo, 26 januari 2020 16:15:58 +0000

We hebben een erg geslaagd 21 diner gehad voor onze dochter met grote dank aan Johan die hiervoor echt heerlijk heeft gekookt voor een groep van 17 personen. De borden waren heel mooi opgediend en de aanwezige gasten waren allemaal vol lof! Johan werkt rustig door, is heel ontspannen en er is goed overleg mogelijk. Een echte aanrader om een fijn diner thuis te hebben, zonder daarvoor zelf uren in de keuken te hoeven staan. Johan maakt bovendien gebruik van prachtig serviesgoed!

(43) Harriƫtte
ma, 4 december 2017 22:32:18 +0000

Johan heeft voor ons een 4-gangen verrassingsmenu verzorgd eind November 2017.
Gezelschap was 10 volwassenen. Setting een thuislocatie.
We hebben volop genoten!

Credits voor Johan met zijn onopvallende aanwezigheid. De hele
avond was hij er wel. Maar merkte we hem niet op. Ook de vooraf en terplekke genoemde flexibiliteit qua eindtijd was prettig voor ons gevoel dat we alle tijd mochten nemen. Dat voelde heel vrij!
De geuren van alle lekkernijen deden ons water in de mond lopen. De 4 gangen waren goed. Veel van het eten was al voorbereid door Johan overdag, zodat hij t alleen maar hoefde op te warmen (oa in zijn eigen meegebrachte oven) en natuurlijk mooi op te maken op de borden. Eten ging nagenoeg allemaal op. Voor grote eters zouden sommige porties nog net iets ruimer van formaat mogen.

Vooral voor mensen die van rustig tafelen, in tijd en qua geluid zonder "herrie" van een restaurant, ideaal om
Johan te boeken!
Supernette service van af- en opruimen.

(42) C. Steffens
do, 2 november 2017 11:52:03 +0000

Afgelopen dinsdag hadden wij een teamuitje met als thema Spaanse Tapas. Wij hebben het met 12 personen onder leiding van Johan erg gezellig gehad. Hij is een heel relaxte man die alles goed onder controle heeft in de keuken, af en toe een tip of aanwijzing geeft. Maar ook vooral ons lekker ons gang liet gaan. Met als resultaat een tafel vol lekkere hapjes. Alles was perfect verzorgt door Johan, de Dorpsboerderij in Dronten is ook een uitstekende locatie voor dit soort uitjes/teambuilding. Ik kan het zeker aanbevelen.

(41) Ton en Inge Koop
vr, 23 juni 2017 07:55:44 +0000

Zaterdag 17 juni een feestje gehad ter gelegenheid van onze 60e verjaardag,geheel in de Sixties stijl.
Johan had op ons verzoek allerlei lekkere dingen klaar gemaakt die "in" waren in de jaren 60,en het geheel gevat in een warm en koud buffet,teveel om op te noemen, maar erg lekker! Als dessert was er o.a. de griesmeel,vlaflip, raketijs.
Wat we ook erg leuk vonden was dat Johan er bij bleef om alles in goede banen te leiden.
Van onze gasten hoorden we alleen maar positieve berichten over het buffet.
Johan chapeau!!

(40) Anton Mangnus
zo, 19 februari 2017 23:00:36 +0000

Gisteren groot feest gehad ter ere van mijn 60-ste verjaardag en tevens open huis na een grondige verbouwing van mijn woning. Ruim 25 gasten van verschillende nationaliteiten, waaronder zelfs een stel uit Syriƫ. Wilde graag wat extra's doen met het eten voor mijn gasten. Had al eens eerder een BBQ meegemaakt, die ook perfect verzorgd was door Johan. In ons voorgesprek mijn wensen kenbaar gemaakt, een dag later ontving ik al het voorstel ! Nog een tip gehad over het te gebruiken hard plastic bestek, zag er prachtig uit en na gebruik een groot voordeel ; je hebt geen afwas ! Johan heeft alles perfect verzorgd, kwam keurig op tijd, en had in een mum van tijd alles opgesteld. Het eten was thuis klaargemaakt, zeer gevarieerd en goed op temperatuur.
Een klein half uurtje na zijn binnenkomst zat iedereen al heerlijk te eten. Er was ruim voldoende en ook het toetje van ijs en verschillende soorten gebak viel erg in de smaak bij alle gasten.
Van harte aanbevolen, lekker makkelijk, je hebt zelf meer tijd voor je gasten en eten voor een prijs die het zeker waard is,
met vriendelijke groeten Anton Mangnus.


(39) Will Post
di, 15 september 2015 13:08:25 +0000

Met de familie de 65 jarige verrast met een weekeinde weg en de culinaire kunsten van Johan. Ondanks alle wensen heeft hij een prachtig menu in elkaar gezet waar met zijn allen van hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

(38) 't Zevende
zo, 2 november 2014 12:41:02 +0000

Dit jaar onze jaarlijkse gezellige avond opgeluisterd met een kookworkshop voor 25 personen. Onder de bezielende leiding van Johan lekkere Tapas hapjes gemaakt en die later op de avond samen gezellig opgegeten. Een zeer geslaagde avond voor onze vriendengroep 't 7e.

(37) Charles en Irene
di, 25 februari 2014 11:26:00 +0000

Zaterdag hadden wij een hele gezellige avond, en wat vooral heel fijn was dat je helemaal geen sores hebt over het eten, want dat wordt heerlijk voor je klaargemaakt en verzorgd.

(36) Rob
wo, 16 oktober 2013 15:06:50 +0000

Ter gelegenheid van mijn 60e verjaardag heb ik Johan gevraagd om met een idee te komen. Welnu dat heb ik geweten, op een bepaald moment zag ik zoveel lekkers voorbij komen, dat ik Johan maar zijn gang heb laten gaan. Het resultaat een geweldige middag, die ook door mijn 13 gasten zeer gewaardeerd werd. De variatie van heerlijke hapjes, zoet en zout,koud en warm, gecombibeerd door een perfect aangeklede tafel heeft hier zeker toe bijgedragen.
Dat het niet bij deze ene opdracht blijft is een ding wat vast staat.
Johan, namens iedereen bedankt voor deze onvergetelijke middag.

>

Geef een reactie