Food Catering

Omdat The Chef Is Cooking At Home niet werkt met een assortimentslijst zoals de meeste cateringbedrijven, kan elke cateringopdracht geheel op maat en in overleg met de opdrachtgever ingevuld worden.

Door de ervaring van The Chef Is Cooking At Home is eigenlijk geen cateringopdracht te gek, en doordat er voor de presentatie gebruik wordt gemaakt hoogwaardig serviesgoed en schalen heeft uw catering een luxe uitstraling.

Een aantal voorbeelden van de mogelijkheden die The Chef Is Cooking At Home u kunt bieden:

Luxe koude bittergarnituur gepresenteerd op canapés, spiesjes en crostini’s met diverse soorten beleg en af garnering vanaf 50 hapjes á € 1,50 per hapje.

       

Exquise amusehapjes gepresenteerd  in glaasjes, op lepels, aan spiesjes geregen  of op bruschetta’s  met een luxe uitstraling en met gebruik van hoogwaardige grondstoffen vanaf 50 hapjes á € 2,00 per hapje. Of een Mondiaal tapasbuffet met hapjes uit alle windstreken.

         

Of u nu een fingerfoodbuffet wilt of een koud-warm buffet met een door u bepaald thema, zoals een landenthema of biologisch. Ook hier is ons motto “u vraagt wij koken” van kracht.

Ook bent bij The Chef Is Cooking At Home op het juiste adres  voor een luxe lunch, een high tea party of een uitbundige BBQ met kok. Wij gebruiken geen sfeerloze gasbarbecues maar uitsluitend barbecues op houtskool.

The Chef Is Cooking At Home wil graag de catering voor u privé-, zakelijk-, huwelijks- of personeelsfeest tot iets onvergetelijks maken.

Gebruik het contactformulier voor meer informatie.

De betalings-, en leveringsvoorwaarden kunt u opvragen via de mail