Workshops

The Chef Is Cooking At Home verzorgt kookworkshops voor  groepen, bedrijven en instellingen, een kookworkshop is ideaal voor een team-buildings uitje, personeelsfeest of een vrienden of vriendinnen club.


Wij bieden de volgende  workshops aan:

De Franse keuken koken als in een a la carte keuken €62,50 pp
Vooraf een bistro salade met gebakken geitenkaas met diverse bijgerechtjes.
Als soep een Zuid Franse venkelsoep met crème fraiche en Pernod.
Rose gebraden eendenborstfilet met een krachtige rode wijnsaus.
Oven geroosterde Roseval aardappelen en groenten ratatouille.
Gepocheerde peren met chocolade mousse en amandeltuilles.

Bella Italia en zelf pasta maken €62,50 pp
Anti pasta assortiment voorgerechtjes met zonnige Mediterrane smaken.
Zuppa Tricolore gevulde kippensoep met een kleurrijk garnituur.
In zijn geheel gebraden runderlende met Gorgonzola saus met vers
gemaakte kruiden pasta en gegrilde groentes.

De Hollandse pot maar dan net even anders €62,50 pp
Voorgerecht samengesteld uit Hollandse heerlijkheden.
Aardappel-knolselderijsoep met een garnituur van bleek en blad.
Varkensribstuk in z’n geheel met kruidige mosterdsaus met
Leidse huselepot en spekjespuree.
Wentelteefjes van krentenbrood en een compote van appel.

Tapas deksels lekkere hapjes uit Spanje €55,00 pp
Een optocht smakelijke Spaanse hapjes voor ieder wat wils met
vis, vlees, vegetarische, groente en zoete gerechtjes.
Breng met de ze workshop het zonnige zuiden op tafel

“Geen vlees noch vis” vegetarisch en biologisch koken €59,50 pp
Vooraf een lekkere salades van gegrilde groentes en biologische kaas.
Als soep een pompoensoep met sereh en gember met volkoren stengels.
Verschillende bereidingen van producten van het seizoen.
Dessert gerechtjes van boerenzuivel en uit de boomgaard.

Mannen avond koken met bier €62,50 pp
Vooraf verschillende gerechtjes zowel warm als koud waarin bier
een belangrijke rol speelt.
Mosterd-biersoep van de Praght met gebakken spekjes en croutons.
Coq au Bierre een herfstige stoofpot van kippendijen en bokbier.
Broodpudding met zuidvruchten en vruchtensalade met sabayone.

Programma kookworkshop:

De workshops duren ongeveer 4 uur waarbij het eerste gedeelte bestaat uit een korte introductie en taakverdeling.

Het tweede gedeelte bestaat uit het voorbereiden en koken van het diner onder leiding van de chef die u tips en ondersteuning verleend als dat nodig is.

Het derde gedeelte bestaat uit het afmaken en gezamenlijk dineren van het hetgeen gemaakt is tijdens de workshop met een nabespreking.

Bij de workshop zijn 4 drankjes, een keukenschort en de recepten inbegrepen

De workshops beginnen om 18.00 en zijn ongeveer een 22.00 weer afgelopen.

De kookstudio is gevestigd in Dorpsboerderij/Brouwerij de Praght

Wisentweg 5-7 te Dronten.

Het aantal personen voor een workshop is minimaal 12 pers en maximaal 20 pers.

Mocht er behoefte zijn aan een ander soort workshop of aan kooklessen dan horen wij dat graag en kunnen dit bij voldoende belangstelling meenemen in planning.

Voor deelname aan een van de workshops kunt u zich inschrijven via het contactformulier.

Vermeld wel duidelijk aan welke workshop u wilt deelnemen en hoeveel personen.

Tevens kunt u het formulier gebruiken voor informatie en groepsreserveringen.