Home Cooking

Omdat Johan van The Chef Is Cooking At Home een ruime ervaring opgedaan heeft in het a la carte koken in goede restaurants kan hij u thuis of op locatie laten genieten van hoogstaande culinaire verwennerij.

                

U haalt een privé chef-kok in huis zonder dat u naar een druk restaurant hoeft te gaan of dat u rekening hoeft te houden met openings- en sluitingstijden, u bepaald zelf hoe laat u aan tafel wilt en in welk tempo er gegeten wordt. Uw diner wordt compleet verzorgd, van boodschappen tot en met de afwas.

               

The Chef Is Cooking At Home hanteert geen vaste prijzen omdat dit afhankelijk is van de wensen van gast, het aantal gangen wat men wenst te eten en het aantal gasten.

Prijsvoorbeeld:
Wanneer er wordt gekozen voor een 6 gangen diner voor 9 personen, dan zal dit rond de €69,00 p.p. (excl. BTW) uitkomen. In een goed restaurant bent u ongeveer hetzelfde bedrag kwijt, maar dan mist u de luxe van een privé chef-kok.

Een home cooking wordt verzorgd vanaf 9 personen tot plus minus 15 personen, minder personen is ook mogelijk maar dan moet u wel rekening houden met een toeslag.

                  

De invulling kan bijvoorbeeld bestaan uit een land- of streekthema, dan wel een huwelijksdiner in een hedendaagse uitvoering. Maar een verrassingsdiner waar u enkel in aangeeft wat u en uw gasten niet óf juist wel lekker vinden bestaat natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Natuurlijk houdt The Chef Is Cooking At Home ook rekening met diëten en seizoensgebonden producten en grondstoffen.

Doordat Johan zijn ervaring en kennis op culinair vlak met u deelt, bezorgd hij u en uw gasten een onvergetelijke middag of avond waar u lang over terug zal denken.

Dit zijn enkele voorbeelden en er zijn talloze mogelijkheden, dus schroom niet om via het contactformulier informatie aan te vragen voor uw persoonlijk diner.